Over

 This is just the beginning.

And it's only going to get better from here. 

Bij Bliss Aesthetics streven we naar de ultieme huidverbetering. Onze schoonheidssalon biedt een scala aan hoogwaardige behandelingen en professionele producten om uw huid te transformeren en te verjongen. Bij Bliss Aesthetics staan we  klaar om u te adviseren en te begeleiden naar een stralende en gezonde huid. Kom langs en ervaar de serene sfeer en persoonlijke aandacht die Bliss Aesthetics te bieden heeft.


Kom je voor het eerst en weet je niet precies welke behandeling je moet kiezen? Maak dan een meet&treat afspraak. Hierbij doen we een huidanalyse en stellen we een behandelplan op gericht op jouw huidtype en behandeldoelen. 

2


Onze behandelaren zijn opgeleid bij geaccrediteerde opleidingscentra. We behandelen volgens de laatste kennis en richtlijnen. Hierbij gebruiken we kwalitatief hoogwaardige aparatuur en producten.3


Nazorg is een belangrijke  factor en essentieel voor het behouden van resultaten. Bij Bliss Aesthetics vindt u de beste producten om ook thuis aan een gezonde huid te werken.