Behandelingen

Mesopeels


Chemische peelings bieden oplossingen voor de meest voorkomende esthetische problemen, doen de huid stralen en bevorderen de elasticiteit.Daarbij komt dat de chemische peelings van Mesoestetic de belangrijkste tekenen van veroudering en huidimperfecties verminderen. 


€95,00-120,00

Microneedling


Minimaal invasieve techniek waarbij duizenden microkanaaltjes worden gemaakt in de bovenste laag van de huid. De werkzame stoffen die tijdens de behandeling gebruikt worden kunnen door deze kanalen in dieper gelegen huidlagen doordringen. Deze behandelingen stimuleren het herstel van littekens, verminderen van fijne lijntjes en verstevigd de huid. 


€130,00 

Bliss Hydra 


De Bliss Hydra facial is een behandeling middels hydrodermabrasie, waarbij verschillende behandelprincipes gecombineerd worden. Onder vacuüm wordt met specifieke vloeistoffen een diepe reiniging verkregen en worden onzuiverheden/talg weggezogen. Gelijktijdig vindt exfoliatie en peeling plaats. Door toevoeging van hyaluronzuur wordt de hydratatie geïntensiveerd. Tenslotte zorgt de vacuümmassage voor verhoogde doorbloeding en lymphatische activiteit. 


€100,00

Bliss Oxy


Een aangename zuurstofbehandeling. Hier worden gelijktijdig 3 effecten toegepast die synergetisch zorgen voor een directe verbetering van de huidtextuur en de huid een stralend en verzorgd aanzien geven. De bovenste huidlaag wordt geëxfolieerd, werkzame stoffen worden ingesluisd en de zuurstoftoevoer wordt intracutaan verhoogd (bekend als het ‘Bohr effect). 


€100,00

Bliss Two in One


De Bliss Two in One bestaat uit een Bliss Hydra of Bliss Oxy in combinatie met ultrasoon. De ultrasone component zorgt ervoor dat werkzame stoffen beter kunnen doordringen in de huid en heeft daarnaast een masserende werking. De behandeling is effectief tegen het bestrijden van rimpelvorming en versterkt het bindweefsel. 


€125,00

Bliss Anti-Age


Deze behandeling maakt gebruik van radiofrequentie.

Het bindweefsel wordt verwarmd waardoor de huid flink verstevigd, voller en strakker wordt. Rimpels worden hierdoor minder zichtbaar, wordt de huid intens gehydateerd en ontstekingsreacties worden onderdrukt. Het mooie aan deze facial is dat vaak direct resultaat kan worden gezien. 


€150,00

Meet&Treat 


Bliss Aesthetics adviseert voor nieuwe klanten een Meet&Treat. Hierbij kunnen we een uitgebreide huidanalyse doen en samen een behandelplan opstellen volgens jouw wensen. 


€70,00-90,00

Al onze behandelingen worden gestart met een uitgebreide reiniging van de huid. Afsluiten doen we met een oogcrème, serum, dagcrème en SPF.